<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
18.01.2021 760

Квитки на потяги в Україні будуть дорожчати щомісяця

Вартість квитків на потяги зміниться через індексацію тарифів, яка не проводилася від 2018 року.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на заяву голови Мінінфраструктури Владислава Криклія.

За його словами, два роки не проводилася індексація пасажирських перевезень, які збиткові для Укрзалізниці.

"Індексація планувалася у 2020 році. Але були різні коронавірусні обмеження. Зокрема, понад три місяці пасажирські перевезення були зупинені, тому не було сенсу. Заплановано, що від березня щомісяця робитимуть індексацію по два відсотки", - повідомив міністр.

За словами Криклія, наразі рухомий склад Укрзалізниці "в не дуже хорошому стані". Протягом 30 років він не оновлювався. До кінця цього року планують оновити до ста вагонів на українській залізниці, наголосив Криклій й додав, що на нинішній рік також заплановане оновлення станцій та зупинок потягів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Квитки на потяги в Україні будуть дорожчати щомісяця 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
18.01.2021 760
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»