<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
19.01.2012 12:55 1051

Правительство намерено «сжечь» электричества на 4 млн грн

Секретариат правительства подписал договор о поставках электроэнергии в 2012 году для нужд здания Кабинета Министров на улице Грушевского, 12/2.

Об этом сообщается в «Вестнике государственных закупок». Соответствующий договор подписали управление административных зданий хозяйственно-финансового департамента секретариата Кабинета Министров и компания «Энергосбыт Киевэнерго».

Стоимость договора составила 4,13 млн гривен. При этом в обоснованиях закупки не указано количество кВт-час электроэнергии, которое собираются спалить на Грушевского, сообщают «Наші гроші».

Напомним, каждому нардепу купили новые компьютеры по 11 тыс. гривен.

Оценка материала:

4.67 / 6
Правительство намерено «сжечь» электричества на 4 млн грн 4.67 5 6
Бізнес / Ринки та компанії
19.01.2012 12:55 1051
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»