<
НОВИНИ ДНЯ: Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2013 5256

Найдорожчі розлучення у світі

У Ячжунь — більше не найбагатша жінка Китаю. Цей титул співвласниця Longfor Properties Co. Ltd. втратила восени 2012 року після розлучення із чоловіком і за сумісництвом співзасновником цієї компанії Кай Кюєм.

Частка У в Longfor Properties скоротилася із 72% до 43%, а статки бізнес-леді зменшилися, за різними оцінками, на $2–3 млрд — до $4,2 млрд. Добробут екс-чоловіка У оцінюють у $2,8 млрд. У Ячжунь — далеко не єдина, хто дорого заплатив за свою свободу. *Оцінна сума відступних (без поправки на інфляцію, за даними cnbc.com, Forbes).


Руперт Мердок і Анна (Торв) Мердок

$1,7 млрд*

01

Медіа-магнат, власник компанії News Corporation Руперт Мердок оформив розлучення із другою дружиною та матір'ю трьох своїх дітей Анною Мердок (у дівоцтві — Торв) у червні 1999 року. Подружжя розлучилося після 32 років спільного життя. Анна подала до суду позов про розділ майна нібито після того, як дізналася про роман чоловіка із працівницею належного йому гонконгського телеканалу Star TV, тоді 30-річною Венді Денг. Анна Мердок претендувала на половину статків медіа-магната — на момент розлучення вони оцінювалися в $7–8 млрд. У результаті блискучої роботи адвокатів мільярдерові вдалося зберегти більшу частину свого майна — Анна отримала активи екс-чоловіка на суму близько $1,7 млрд, зокрема — $110 млн готівкою. За 17 днів після розлучення Руперт Мердок одружився із Венді Денг.

Оценка материала:

5.00 / 5
Найдорожчі розлучення у світі 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2013 5256
Еще материалы раздела «Суспільство»