<
НОВИНИ ДНЯ: Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолоднішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2013 5256

Найдорожчі розлучення у світі

У Ячжунь — більше не найбагатша жінка Китаю. Цей титул співвласниця Longfor Properties Co. Ltd. втратила восени 2012 року після розлучення із чоловіком і за сумісництвом співзасновником цієї компанії Кай Кюєм.

Частка У в Longfor Properties скоротилася із 72% до 43%, а статки бізнес-леді зменшилися, за різними оцінками, на $2–3 млрд — до $4,2 млрд. Добробут екс-чоловіка У оцінюють у $2,8 млрд. У Ячжунь — далеко не єдина, хто дорого заплатив за свою свободу. *Оцінна сума відступних (без поправки на інфляцію, за даними cnbc.com, Forbes).


Аднан Хашоггі і Сурайя Хашоггі

$874–945 млн*

03

Бізнесмен із Саудівської Аравії Аднан Хашоггі заробив перші мільйони на торгівлі зброєю. Пізніше заснував у Швейцарії компанію, яка володіє банками, готелями й нерухомістю по всьому світу. До початку 1980-х років Хашоггі накопичив багатомільярдні статки (близько $4 млрд) і став одним із найбагатших людей у світі. А у 1982-му, після двадцяти років подружнього життя, бізнесмен оформив розлучення зі своєю дружиною, уродженкою Великої Британії, Сурайєю (у дівоцтві — Сандра Дейлі). Розрив коштував йому майже $1 млрд і тривалий час вважався найдорожчим розлученням у світі.

Оценка материала:

5.00 / 5
Найдорожчі розлучення у світі 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2013 5256
Еще материалы раздела «Суспільство»