<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.02.2013 5256

Найдорожчі розлучення у світі

У Ячжунь — більше не найбагатша жінка Китаю. Цей титул співвласниця Longfor Properties Co. Ltd. втратила восени 2012 року після розлучення із чоловіком і за сумісництвом співзасновником цієї компанії Кай Кюєм.

Частка У в Longfor Properties скоротилася із 72% до 43%, а статки бізнес-леді зменшилися, за різними оцінками, на $2–3 млрд — до $4,2 млрд. Добробут екс-чоловіка У оцінюють у $2,8 млрд. У Ячжунь — далеко не єдина, хто дорого заплатив за свою свободу. *Оцінна сума відступних (без поправки на інфляцію, за даними cnbc.com, Forbes).


Бернард Екклстоун і Славіца (Радич) Екклстоун

$1–1,2 млрд*

02

Англійський бізнесмен, генеральний промоутер «Формули-1» Берні Екклстоун і хорватка Славіца Радич розлучилися після двадцяти чотирьох років подружнього життя. Мільярдер оформив розлучення із колишньою моделлю у 2009 році. Причина розставання, озвучена Славіцею у суді, — «безрозсудна поведінка». Загальна сума відступних, яку отримала колишня дружина від Екклстоуна, становила $1–1,2 млрд (приблизно третина статків мільярдера на момент розлучення — $3,7 млрд). За інформацією закордонних ЗМІ, влітку 2012-го 81-річний бізнесмен таємно одружився із 35-річною бразильянкою Фабіаною Флосі, з якою почав зустрічатися невдовзі після розлучення зі Славіцею.

Оценка материала:

5.00 / 5
Найдорожчі розлучення у світі 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
23.02.2013 5256
Еще материалы раздела «Суспільство»