<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
19.05.2013 10629

Побиття журналістки у Києві визнано «умисним ушкодженням»

Справу про побиття журналістки «5 каналу» Ольги Сніцарчук перекваліфіковано. Тепер її порушено за двома статтями: умисне завдання легкого тілесного ушкодження та перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Про це йдеться в оновленому повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

«Слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження» та ст. 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Розпочато досудове розслідування», - зазначається у повідомленні.

Як відомо, раніше кримінальну справу було порушено лише за статтею 125 ККУ.

Нагадаємо, у суботу близько 14:20 на вулиці Великій Житомирській виник конфлікт між мітингувальниками, який згодом переріс в сутичку. У результаті інциденту журналістка «5 каналу» Ольга Сніцарчук дістала тілесні ушкодження, їй викликали «швидку». З попереднім діагнозом «закрита черепно-мозкова травма» журналістку ушпиталили для надання допомоги в умовах стаціонару.

Ряд політиків і журналістів у зв’язку з цим інцидентом вимагають відставки міністра внутрішніх страв Віталія Захарченко.

Оценка материала:

5.00 / 3
Побиття журналістки у Києві визнано «умисним ушкодженням» 5.00 5 3
Життя та Стиль / Події
19.05.2013 10629
Еще материалы раздела «Події»