<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2013 5903

Партія регіонів поверне Черновецького на посаду мера Києва, - ЗМІ

Партія регіонів планує повернути до виконання повноважень мера Києва Леоніда Черновецького.

Згідно джерел, це призначення відбудеться у вівторок, 4 червня.

Такий хід подій також підтверджує народний депутат від «Батьківщини» Леонід Ємець.

«Партія регіонів планує повернути до виконання повноважень мера Києва Леоніда Черновецького. Тільки так можна забезпечити безперервність влади (що передбачено Конституцією) без виборів мера до 2015 року», - написав політик на своїй сторінці у Фейсбук.

«Виконувач обов'язків мера — юридично неможливий статус, оскільки посада виборна. Отже: або дострокові вибори, або Черновецький — чинний міський голова», - додав Ємець.

Нагадаємо, 30 травня Конституційний суд України визначив датою проведення всіх чергових виборів депутатів та голів місцевих рад, в тому числі Київської міської ради і мера Києва, останню неділю жовтня 2015 року. Після цього у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови № 2175а, ініційований народними депутатами від «Батьківщини», яким пропонується призначити вибори мера Києва і депутатів Київради на 27 жовтня 2013 року.

За матеріалами Цензор.НЕТ

Оценка материала:

5.00 / 1
Партія регіонів поверне Черновецького на посаду мера Києва, - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
03.06.2013 5903
Еще материалы раздела «Україна»