<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Події
21.03.2014 16:45 2273

До квартир екс-міністра Ставицького прийшли з обшуком

Генпрокуратура разом з УБОЗ МВС України провела обшук в помешканнях та офісах, які належать колишньому міністру палива та енергетики Едуарду Ставицькому.  

До квартир екс-міністра Ставицького прийшли з обшуком

Обшук був проведений в трьох квартирах Ставицького у Пасажі.

Також у офісному приміщенні на вулиці Шота Руставелі, яким володіє дружина Ставицького, виламано двері - можливо, слідчими.

Ставицький проходить у кримінальному провадженні, відкритому за фактами вчинення особами з числа вищого керівництва держави злочинів за статтями "привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем у особливо великих розмірах", а також "легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом".

Зокрема, підписи Ставицького як екс-керівника НАК "Надра України" стоять під документами відчуження з державної власності Межигір'я.

Після втечі президента Януковича Ставицький виїхав до Італії.

За повідомленням "Громадського ТВ", "Української Правди".

Оценка материала:

5.00 / 1
До квартир екс-міністра Ставицького прийшли з обшуком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
21.03.2014 16:45 2273
Еще материалы раздела «Події»