<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 17:45 3072

Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду

У Краматорську колона української техніки з чотирьох БМД вирвалася з блокади проросійських сил. Місцеві пустилися в погоню на шести авто та квадро циклі, передає Громадське ТБ.

Як передають місцеві жителі, український військовий дістав гранату, зірвав чеку та наказав людям, що блокували техніку, розійтися.

Колона вирушила убік краматорського аеродрому. Українські БМД переслідує автобус із 30-ма озброєними терористами. Почалася перестрілка. Колона розвернулася та поїхала убік Дружківки.

Колона звернула в поле між Краматорськом та Дружківкою. Автобус продовжує переслідування. Наші військові відкрили попереджувальний вогонь із бортових гармат.

 

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду 5.00 5 1
Політика / Україна
16.04.2014 17:45 3072
Еще материалы раздела «Україна»