<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2014 1042

У України є докази причетності Шойгу до озброєння терористів

МВС отримало незаперечні докази причетності глави Міноборони РФ Сергія Шойгу до передачі російського озброєння терористам на Донбасі.

«МВС отримало незаперечні докази причетності Шойгу до прямих дій щодо передачі танків, артилерії, установок «Град» терористам. Також обробляється версія, за якою саме Шойгу передав установку «Бук-1» терористам, для того щоб вони збивали українські літаки. Однак вони збили пасажирський», - заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Також, зі слів Геращенка, на сьогодні Шойгу одноосібно керує поставками зброї терористам, тоді як раніше цим займалися Федеральна служба безпеки Росії та Генерального штабу Збройних сил РФ.

За матеріалами: Українські новини

Оценка материала:

5.00 / 1
У України є докази причетності Шойгу до озброєння терористів 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2014 1042
Еще материалы раздела «Україна»