<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
29.07.2014 947

НБУ зняв антикризове обмеження на суму переказів інвалюти

Національний банк України (НБУ) вніс зміни у свою постанову від 30 травня №328, зокрема, знявши обмеження на суму переказів іноземної валюти з поточних рахунків фізичних осіб.

Згідно постанови НБУ від 28 липня №449, скасовано також норму про обмеження на рівні 15 тис. грн суми переказів інвалюти без відкриття рахунку, а також норму на обмеження розміру переказів із поточного рахунку суми в межах від 15 тис. грн до 150 тис. грн на місяць в еквіваленті.

Крім того, обмеження на видачу готівкових коштів у національній валюті в межах до 150 тис. грн на добу на одного клієнта тепер не поширюється на виплати гарантованих сум відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

НБУ також скасував такий тимчасовий захід, як нульову ставку резервування засобів за договорами залучення банками валюти від нерезидентів на термін до 183 календарних днів.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ зняв антикризове обмеження на суму переказів інвалюти 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
29.07.2014 947
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»