<
НОВИНИ ДНЯ: Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо Українивсі новини дня
24.04.2015 1982

Новий директор Nestlé в Україні - громадянин Німеччини

Ансгар Борнеман (Ansgar Bornemann) призначений директором Nestlé в Україні та Молдові, повідомили Контрактам у прес-службі компанії.

 

Ансгар Борнеман має ґрунтовний досвід роботи у великих міжнародних корпораціях, що спеціалізуються на товарах повсякденного попиту. У Nestlé працює з 2003 року, останні два  роки очолював Nestlé у країнах Адріатики (Хорватія, Сербія, Словенія, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Македонія та ін.).

Ансгар Борнеман громадянин Німеччини, 55 років, одружений, має трьох дітей. Захоплюється тенісом та авіаспортом.

Яна Міхайлова, яка очолювала Nestlé в Україні та Молдові, продовжить свою кар’єру на посаді директора Nestlé в Адріатиці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий директор Nestlé в Україні - громадянин Німеччини 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.04.2015 1982
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»