<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
15.08.2015 5644

У серпні частині киян доведеться оплатити 2 платіжки Київгазу

Частина столичних жителів у серпні отримає і муситиме оплатити дві платіжки від "Київгазу" за спожитий газ.

Про це повідомляють Контракти із посиланням на Українську правду. Київ.

Відзначається, що перша квитанція, яка надійшла абоненту у серпні – це розрахунок за спожитий газ за липень від ДП "КиївГазЕнерджи", яке з липня обслуговує абонентів і надає йому послуги із газопостачання.

Водночас друга платіжка, яка може надійти абоненту у серпні – це розрахунок за спожитий газ абонентом за період до липня, або борг перед ПАТ "Київгаз", яке до липня надавало абонентам послуги із газопостачання.

"В обох квитанціях зазначені різні банківські рахунки, за якими абонент має сплатити за спожитий газ. Абонент має погасити існуючу заборгованість, зазначену у квитанції", - наголосили в "Київгазі".

Також відзначається, що у квитанції за липень не врахована субсидія у зв’язку з новим порядком нарахування пільг, що запроваджується з 1 липня.

Водночас "Київгаз" попередив, щоб мешканці були уважними і не оплатили випадково фальшиві квитанції, випадки розповсюдження яких зафіксовано у місті.

"У фальшивих квитанціях можуть бути неправильно вказані фінансові дані. Також, друк на підробленій квитанції може бути низької якості. Щоб уникнути оплати за підробленими квитанціями пропонуємо вам звірити їх із зазначеними нижче реквізитами: ПАТ "Київгаз" р/р 260093011276 та ДП "КиївгазЕнерджи" р/р 26039300016928", - підсумували у "Київгазі".

Оценка материала:

5.00 / 1
У серпні частині киян доведеться оплатити 2 платіжки Київгазу 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
15.08.2015 5644
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»