<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
27.07.2016 5882

Найкращі світові бренди жіночої білизни

Стильна і якісна білизна – предмет жадання для жінок та об’єкт захоплення для чоловіків. Дизайнери щосезону створюють справжні шедеври, які миттєво з’являються на прилавках магазинів. Примхлива мода потребує все більших зусиль від кутюр’є для розробки неймовірно красивих спідніх гарнітурів. Серед модельєрів та виробників існують фахівці, що спеціалізуються здебільшого на виготовленні саме цих предметів жіночого гардеробу.

15 відомих брендів

  1. Victoria’s Secret – популярний серед молоді американський виробник ультрамодних та якісних предметів жіночого гардеробу, що створює сексуальну, сміливу за стилем продукцію для активних, впевнених у собі дівчат.
  2. Agent Provocateur – це жіноча білизна для спокуси. Молодий англійський бренд створює дуже привабливі вироби для дівочої краси.
  3. Id Sarrieri – італійська марка, що представляє гламурну, оригінальну білизняну продукцію, що є популярною серед шанувальниць індивідуального стилю, усього екстраординарного.
  4. Frankly Darling – це втілення розкоші, багатства, елегантності та високого стилю. Продукцію цього бренда обирають справжні аристократки.
  5. Ravage – білизна для жінок з будь-яким розміром. Гарнітури цієї марки можуть носити як худенькі, так і пишні красуні. Це робить продукцію фірми популярною в усьому світі.
  6. Intimissimi – компанія, що виробляє продукцію для прихильниць класичного стилю в одязі. Її моделі – вершина елегантності та смаку.
  7. La Perla – марка, що виготовляє вишукане та чуттєве вбрання, вважає жінку дорогоцінною перлиною, що варта всього найкращого.
  8. Guia La Bruna – автор самобутнього жіночого гардеробу для прихильниць експериментів. В асортименті компанії білизна, виконана в різних стилях – від класичного до спортивного.
  9. Maidenform – бренд з США, що створює коригуючи моделі, які допомагають усім дівчатам почуватися красунями і мати привабливу фігуру.
  10. Fauve – унікальна дорога білизна з великою часткою ручного оздоблення.
  11. After Eden – торгова марка з Нідерландів – виробник комфортних, практичних, функціональних гарнітурів.
  12. Freya – ідеальне вбрання для неідеальних жінок – в ньому усі представниці прекрасної статі можуть почуватися королевами.
  13. Gisela – іспанські товари для дівчат, що полюбляють все модне, інноваційне, вишукане.
  14. Janira – білизна для коригування фігури, що більше 60 років створюється в Іспанії.
  15. Elomi – стильна продукція для жінок plus-size.

Це далеко не всі бренди з багатьох тисяч, що представлені на ринку. Головне – знайти «свою» марку одягу і насолоджуватися красою, комфортом та якістю товарів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращі світові бренди жіночої білизни 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
27.07.2016 5882
Еще материалы раздела «Інше»