<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
25.09.2020   Закарпатська обл., Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Закарпатської області. Офіційний репортаж

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Закарпатської області до 2027 року. Глава держави зауважив, що вже кілька разів приїздив у цей регіон, і висловив жаль, що через пандемію коронавірусу Закарпаття цьогоріч не змогли відвідати тисячі туристів.
«Та я вірю, що ми обов’язково здолаємо вірус, і ваш регіон знову гостинно відчинить двері для гостей з України та зі всього світу. Можу запевнити, що туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для жителів Закарпаття є важливим для мене питанням», – сказав Президент.
Також Володимир Зеленський оглянув перебіг капітального ремонту Берегівської центральної районної лікарні імені Бертолона Ліннера, поставив завдання включити реконструкцію пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» до «Великого будівництва». Проблему автомобільних черг на прикордонних пунктах пропуску потрібно вирішувати комплексно, адже вона має декілька аспектів, заявив Президент.
Крім того, Глава Держави підписав указ № 403/2020 про встановлення в Україні професійного свята — Дня виноградаря і винороба, яке відзначатиметься щороку в другу неділю листопада.
Закарпаття – це прекрасна частина Української держави, і дуже важливо підтримувати та розвивати цей регіон, заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Закарпатської області.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
пейзажи, животные, акции, визиты, Александр Зубко, парады, Динамо, Майдан, праздники, живопись, юмор, уикенд, фотография, Порошенко, дети, Верховная Рада, музыка, война, ВСУ, церковь, медицина, политика, технологии, автомобили, корабли, суд, Бахмут, традиции, марш, фотоподборки, Львів, ЗСУ, столкновения, портрет, Крым, фотопроект, дизайн, передовая, ВМС, коронавирус, стихийные бедствия, авиация, Карпаты, тест-драйв, мир, самолеты, НАТО, Одесса, Дмитрий Дятлов, выставки, Польша, #Євромайдан, Путин, солдат, Новый Год, Війна, туризм, США, история, терроризм, Шахтер, пляжи, карантин, общество, военная техника, Киевщина, спорт, ДСНС, фотоконкурсы, выборы, учения, зима, город, природа, Китай, соревнования, митинги, пожары, Киев, Донбасс, полиция, женщины, оккупация, экология, протесты, пандемия, культура, искусство, Зеленский, сборная Украины, обстрелы, Сергей Смоленцев, путешествия, Нацгвардия, футбол, Россия, мода, люди, архитектура, фестивали

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36