<
НОВИНИ ДНЯ: "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
25.09.2020   Закарпатська обл., Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Закарпатської області. Офіційний репортаж

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Закарпатської області до 2027 року. Глава держави зауважив, що вже кілька разів приїздив у цей регіон, і висловив жаль, що через пандемію коронавірусу Закарпаття цьогоріч не змогли відвідати тисячі туристів.
«Та я вірю, що ми обов’язково здолаємо вірус, і ваш регіон знову гостинно відчинить двері для гостей з України та зі всього світу. Можу запевнити, що туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для жителів Закарпаття є важливим для мене питанням», – сказав Президент.
Також Володимир Зеленський оглянув перебіг капітального ремонту Берегівської центральної районної лікарні імені Бертолона Ліннера, поставив завдання включити реконструкцію пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» до «Великого будівництва». Проблему автомобільних черг на прикордонних пунктах пропуску потрібно вирішувати комплексно, адже вона має декілька аспектів, заявив Президент.
Крім того, Глава Держави підписав указ № 403/2020 про встановлення в Україні професійного свята — Дня виноградаря і винороба, яке відзначатиметься щороку в другу неділю листопада.
Закарпаття – це прекрасна частина Української держави, і дуже важливо підтримувати та розвивати цей регіон, заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Закарпатської області.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
самолеты, культура, выборы, уикенд, коронавирус, юмор, сборная Украины, Сергей Смоленцев, фотоконкурсы, спорт, автомобили, авиация, церковь, выставки, протесты, пляжи, фестивали, технологии, традиции, фотопроект, пейзажи, туризм, Александр Зубко, Одесса, митинги, искусство, Россия, портрет, суд, Китай, Нацгвардия, терроризм, футбол, ДСНС, война, фотоподборки, Путин, Польша, Львів, Верховная Рада, стихийные бедствия, животные, музыка, учения, #Євромайдан, столкновения, экология, медицина, природа, обстрелы, марш, Новый Год, оккупация, ЗСУ, праздники, Порошенко, Динамо, Киевщина, пандемия, акции, Дмитрий Дятлов, ВМС, карантин, мода, город, живопись, Майдан, зима, история, общество, показы, парады, дети, корабли, женщины, соревнования, люди, Війна, ВСУ, политика, НАТО, Донбасс, передовая, Крым, дизайн, Шахтер, мир, архитектура, солдат, визиты, военная техника, фотография, США, Зеленский, полиция, Бахмут, путешествия, Киев, пожары, Карпаты

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36