<
НОВИНИ ДНЯ: Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
21.01.2010 15:08 4775

Colliers Int. и FirstService REA объединили усилия

Colliers International и FirstService Real Estate Advisors (FirstService REA) объявили об объединении бизнесов, связанных с недвижимостью.

 

Как сообщает «РБК-Украина», компания продолжит работать под брендом Colliers International в 61 стране мира и будет использовать модель партнерства и управления, которая была создана FirstService REA.
В сообщении отмечается, что в результате данного преобразования Colliers International становится третьей по величине компанией в мире, предоставляющей консалтинговые услуги в области коммерческой недвижимости. После того как будет завершено объединение независимых аффилированных офисов в централизованную компанию, FirstService REA будет работать со всеми офисами.

Оценка материала:

3.33 / 9
Colliers Int. и FirstService REA объединили усилия 3.33 5 9
Бізнес / Ринки та компанії
21.01.2010 15:08 4775
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»