<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
30.03.2010 16:55 23225

АКТИВИА ЗАВТРАК

«Активиа Завтрак» – новый уникальный кисломолочный продукт на украинском рынке. Он сочетает в себе полезные свойства пробиотического продукта «Активиа» с достоинствами хлопьев.


Бифидобактерии ActiRegularis, содержащиеся в «Активиа», родственны тем, которые составляют естественную микрофлору кишечника человека. Они выживают как в продукте, так и в желудке и кишечнике человека. «Активиа» эффективно устраняет тяжесть и дискомфорт в животе и естественно нормализует пищеварение.
Положительный эффект «Активиа» на работу кишечника продемонстрирован в ходе многочисленных научных исследований.

Хлопья в новом продукте компании «Активиа Завтрак» богаты клетчаткой (волокнами, составляющими основу растений), которая необходима человеческому организму. Суточная рекомендованная норма потребления клетчатки колеблется в пределах 18-30 грамм, а оптимальная доза составляет около 25 грамм. Несмотря на такую высокую потребность в пищевых волокнах, наше ежедневное питание не содержит их в достаточном количестве. Потребление достаточного количества клетчатки стимулирует работу кишечника и, соответственно, улучшает самочувствие человека. Она связывает и выводит из организма разные вредные вещества (токсины, тяжелые металлы, радионуклиды, холестерин), эффективно очищая его от лишнего. Снижая уровень холестерина в организме, пищевые волокна уменьшают риск возникновения заболеваний сердечно-сосудистой системы. Клетчатка является также необходимым компонентом здоровой диеты, так как она вбирает большое количество воды (в 4-6 раз больше собственной массы), благодаря чему увеличивается ее объем, и, соответственно, потребление клетчатки дает чувство сытости.

«Активиа Завтрак» существует в 2-х вариантах: классическая и с клубничным вкусом.

Стоимость «Активиа Завтрак» менее 6 гривен.

Оценка материала:

3.80 / 5
АКТИВИА ЗАВТРАК 3.80 5 5
Прес-релізи / Товари та послуги
30.03.2010 16:55 23225
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля