<
НОВИНИ ДНЯ: Є небезпека та ризики: у Гідрометцентрі спрогнозували погоду до кінця травня  В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Українівсі новини дня
07.04.2010 12:55 8387

Фирташу денег не дадут, обещает Клюев

«Нафтогаз» 197 млн долл. RosUkrEnergo платить не обязан. Об этом журналистам заявил первый вице-премьер-министр Украины Андрей Клюев после заседания Кабмина, передает РБК-Украина.



«Мы однозначно едем защищать государство. Наши юристы постоянно участвуют в судебном процессе...Это (решение Стокгольмского суда) не значит, что надо платить», - заявил А.Клюев.

Напомним, 3 марта суд в Стокгольме обязал НАК "Нафтогаз Украины" выплатить 197 млн. долл. RosUkrEnergo. Арбитражный суд в Стокгольме вынес промежуточное решение по поводу исковых требований RosUkrEnergo к "Нафтогазу Украины" в размере 2 млрд долл., обязав "Нафтогаз" вернуть истцу 197 млн долл.

Оценка материала:

4.80 / 5
Фирташу денег не дадут, обещает Клюев 4.80 5 5
Бізнес / Ринки та компанії
07.04.2010 12:55 8387
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»