<
НОВИНИ ДНЯ: Секрет ідеального омлету: про ці дрібниці часто забувають  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  Щоб не піднімати ціни на бензин, гроші можна взяти у казино: звернення до ВР  Україна не може себе захистити через обмеження США – ISW  21 травня по всій Україні стане ще тепліше  Звіт Пентагону вказав на сильні та слабкі сторони ЗСУ  Опозиція РФ заговорила про "програш" Заходу у війні Путіна та описала страшний сценарій для Українивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.06.2020 539

Зелений театр: афіша подій просто неба

Якщо вирішили відвідати Зелений театр афіша допоможе обрати найкращий варіант для проведення вільного часу. Концерти та фестивалі на схилах Дніпра мають особливу атмосферу.  

Зелений театр — театр просто неба в Києві, побудований 1949 року на схилах Дніпра. Елементом театру є одна з двох казематних стін колишньої військової споруди XIX століття Нової Печерської фортеці. Урочисте відкриття Зеленого театру відбулося в неділю 19 червня 1949 року. У 2011–2014 роках в комплексі розміщувався літній нічний клуб.

Театр просто неба

Довгу історію має відкритий на схилах Дніпра театр, який працює з 1949 року. Звичайно, з того часу дуже багато змінилося, бо неодноразово проводились ремонтні роботи, змінювалося обладнання. Чудова атмосфера майданчика, який не має даху, залишається незмінною. Спочатку це був великий амфітеатр зі сценою, на якій проводяться концерти у теплу пору року. Згодом провели великий ремонт, в результаті якого у театру з`явились балкони та лоджії. Це додало привабливості концертному майданчику, який стали використовувати набагато частіше для масових подій.

У театрі проводили різноманітні події:

  • концерти;
  • збори;
  • фестивалі.

Його використовували як кінотеатр, а на початку 2000-тисячних тут навіть був літній нічний клуб. За роки існування приміщення змінювалося, тому сьогодні це сучасний майданчик, який часто використовують у літній сезон.

Призначення Зеленого театру

Деякий час театр був пустий та занедбаний. Просто неба не проводили концерти, не давали вистави. Але без гостей цей заклад довго не існував. Уже в новому столітті у нього з'явився новий власник, створили спочатку нічний клуб, а згодом знову повернули його офіційну назву та поновили концертну діяльність.

Зараз тут проводять концерти. Організатори запрошують гостей на відкриту площадку, бо тут дають концерті найкращі виконавці України. Насолоджуватися музикою або театральним мистецтвом у театрі просто неба – це чудова ідея на період теплої погоди.

Афіша театру різноманітна. Концерти починаються з травня, інколи виконавці запрошують слухачів уже з квітня, але нестабільна весняна погода може бути не досить комфортною. Закінчується сезон приблизно на початку жовтня, коли зникає останнє осіннє тепло.

Розклад подій розписаний заздалегідь, тому спланувати свій візит до театру можна на будь-який місяць. Найкращі виконавці, цікаві театральні постановки, шоу та фестивалі – це те, заради чого варто відвідати один з найцікавіших концертних майданчиків країни. Під час концерту або вистави не забудьте помилуватися розкішними схилами Дніпра!

Оценка материала:

5.00 / 1
Зелений театр: афіша подій просто неба 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
01.06.2020 539
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326