НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Іранувсі новини дня
19.03.2021 782

Укрзалізниця запроваджує нове меню

В українських потягах зміниться кухня. Пасажирам на вибір пропонуватимуть один із трьох ланч-боксів: м’ясний, вегетаріанський, або дитячий.

Вартість кожного – 140 гривень. Залежно від сезону наповнення змінюватиметься – йдеться про м'ясо, овочі, гарнір і десерт. А ось кількість страв буде сталою – по три в кожному боксі.

«У дитячому ланч-боксі ідуть різнокольорові макарони для малюків, щоб їм було цікаво, і їсти, і роздивлятися, потім невеличка пітата – це куряча відбивна. В другому контейнері – вегетаріанський рол із сиром фета. На десерт смачний банановий пиріг», – розповів бариста Кирило Якубенко у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрзалізниця запроваджує нове меню 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
19.03.2021 782
Еще материалы раздела «Новини підприємств»