НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
19.03.2021 1308

Слава Дьомін прокоментував «Зірковому шляху» скандал із Мейхер та Боднарчуком

Відомий ютюб-блогер та радіо-і телеведучий Слава Дьомін у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», висловився щодо своїх стосунків із деякими представників українського шоу-бізнесу.

Слава Дьомін записав інтерв’ю з багатьма зірками. Та без конфліктів не обійшлося. Так, на Славу Дьоміна після інтерв’ю й досі ображена співачка та акторка Надія Мейхер.

«Можливо це якось дивно, вульгарно звучало, але мені було справді цікаво про груди. Тому що я, як чоловік, я не розумію, наскільки важко дівчатам з великими грудьми. І я хотів, щоб Надя про це розповіла. Кількість переглядів показала, що людям було цікаво», - говорить Дьомін на каналі «Україна».

Знаменитості такі запитання були не до душі. І вона заблокувала інтерв’юера у соціальних мережах.

Ображається на Дьоміна й режисер та продюсер Олег Боднарчук.

«Я нормально ставлюся до Олега, я його дуже поважаю. Я вважаю його дуже крутим режисером. Так, це моя особиста думка, йому, як продюсеру, треба подумати про те, щоб щось змінити у своєму артисті Нікіті Алексєєві», - коментує ведучий у програмі «Зірковий шлях».

Оценка материала:

5.00 / 1
Слава Дьомін прокоментував «Зірковому шляху» скандал із Мейхер та Боднарчуком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
19.03.2021 1308
Еще материалы раздела «Дозвілля»