<
НОВИНИ ДНЯ: Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітня  Тиждень в Україні почнеться з дощів, вдень до +15°  Грозові дощі, заморозки та похолодання: 22 квітня погода в Україні остаточно зіпсуєтьсявсі новини дня
Бізнес
Економіка
05.04.2021 453

В Bloomberg назвали країни, які швидше за всіх подолають коронакризу

Після пандемії коронавірусу найшвидше у світі відновиться економіка США та Китаю.

Про це повідомляє Bloomberg.

Такі прогнози експертів ґрунтуються на тому, що у США та Китаї спостерігаються швидкі темпи вакцинації та уряди країн дотримуються жорсткої монетарної політики.

Очікується, що у 2021 році розпочнеться відновлення економіки після викликаної пандемією коронавірусу кризи, але деякі країни будуть відставати від лідерів постпандемійного світу.

Прогнозується, що відновлення глобальної економіки буде йти рекордними темпами і її зростання складе рекордні за більш ніж 50 років 6,9 відсотка.

Головним рушієм відновлення стануть США, в той час, як економіки таких країн, як Франція, Німеччина, Італія, Велика Британія та Японія, продовжать скорочуватися.

Серед країн, що розвиваються попереду всіх буде Китай.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Bloomberg назвали країни, які швидше за всіх подолають коронакризу 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
05.04.2021 453
Еще материалы раздела «Економіка»