<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.04.2021 567

27 фінансових компаній виключено з держреєстру

Національний банк виключив з державного реєстру фінансових установ 27 фінкомпаній.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

«У зв'язку з відсутністю діючих ліцензій виключено 12 фінансових компаній, 10 страховиків, один ломбард і один кредитний союз», - йдеться в повідомленні.

В НБУ додають, що ліцензії цих фінансових установ були анульовані в період 2016 -2021 років. Після виключення з держреєстру, компанії втратили статус фінансових установ.

У список виключених з реєстру фінансових компаній увійшли: «Прайм Кепітал», ФК «Барселона», Факторингова компанія «Паритет», ФК «Сіріус», ФК «Депт Фінанс», «Кей-колектив», ФУ «ВМ-Фактор», ФК «Гровінг Стейт», ФК «Реверс Інвест», ФК «Козаков іплатежей».

НБУ виключив з реєстру ті страхові компанії, хто не подавав звітність після анулювання ліцензій і ті, хто не дотримувався нормативи.

З реєстру виключені такі страхові компанії: Український капітал, Страхові гарантії, «Проксима», «Кремень», «Інгруп», «Агрополіс», «Про всяк випадок», «Свісс Класік Лайф», «Іллічівське», «Дельфін».

Також за власними заявами виключені з реєстру ФК «Толкфін», ФК «Фінтрастгарант», Кредитна спілка «Поміч Національного університету Києво-Могилянська Академія» і СБ «Профіт».

Оценка материала:

5.00 / 1
27 фінансових компаній виключено з держреєстру 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.04.2021 567
Еще материалы раздела «Економіка»