<
НОВИНИ ДНЯ: Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
01.05.2021 491

Війна на Донбасі: вісім обстрілів, поранений воїн ЗСУ

Протягом минулої доби, 30 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, неподалік Красногорівки противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Поблизу селища Піски російські окупанти двічі здійснили обстріли з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, а у передмісті Авдіївки - з автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту Широкине збройні формування Російської Федерації два рази відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає.

Станом на 7-му годину ранку, 1 травня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Неподалік населеного пункту Новгородське противник відкривав вогонь з протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. У районі Водяного, застосувавши безпілотний літальний апарат, російсько-окупаційні війська скинули ВОГ-17 на позиції українських військових.

Унаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: вісім обстрілів, поранений воїн ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
01.05.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»