<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.07.2021 1264

Дев'ятикласниця вбила однолітка канцелярським ножем. Чи був у неї поплічник?

Кацелярським ножем зарізали 14-річного хлопця на Житомирщині. Його тіло знайшли у закинутій будівлі. Головна підозрювана – дев'ятикласниця.

Бездиханне тіло 14-річного Данила знайшли у закинутій будівлі напередодні. З численними ножовими пораненнями в шию та груди. Хлопця розшукували усім селом майже добу.

«Цілий день люди дізналися, ніхто нічого робити не може, робота валиться з рук, це така НП, в світі такого нема», – каже сусідка.

Підозрювану поліцейські розшукали швидко. Це 15-річна однокласниця Данила, з якою, за словами друзів, хлопець часто спілкувався. Вона затримана.

«Ми знали, що вона там трошки може бути якась агресивна, але щоб до такого… я не думала, що вона може взагалі так зробити», – каже місцева мешканка.

У поліції кажуть, спершу дівчина переконувала, що Данило сам впав зі сходинок і помер. І лише згодом зізналася, що вбила знайомого канцелярським ножем.

Даня був середнім сином у сім’ї. Мав старшу та молодшу сестру. Навчався у восьмому класі, найбільше любив зарубіжну літературу. На похорон до Данила прийшли чи не усі односельчани, які досі не можуть повірити, що таке могло трапитися у їхньому селі.

Нині ж правоохоронці встановлюють, чи був ще хтось разом із дівчиною на місці вбивства. Адже місцеві не на камеру кажуть, що самотужки вбити хлопця вона не могла, до того ж її бачили з якимось другом. Якщо провину дівчини доведуть, їй загрожує до 15 років позбавлення волі – повідомили в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Дев'ятикласниця вбила однолітка канцелярським ножем. Чи був у неї поплічник? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
15.07.2021 1264
Еще материалы раздела «Події»