<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.09.2021 481

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Лікар Комаровський розповів, скільки коштує його прийом

Лікар Комаровський розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що може його засмутити.

Лікар Євген Комаровський один з найзірковіших медиків України. Але на його прийом потрапити не так просто.

«Я не приймаю за гроші вже давно. Величезна кількість людей є, яким я вже винен. З більшості тих, хто у мене на прийомі, це ті, кого я тримав новонародженими в руках. Ті, хто приходить до мене хвалитися. Не скаржитися, а хвалитися: «Нам рік, нам два, нам три». Прийом триватиме 15 секунд. Або вони просто прийдуть, скажуть дуже сумну річ: «Ми прийшли попрощатися. Ми їдемо до Німеччини, Ізраїлю, Словаччини, Чехії, Польщі». Сім'ї приходять до мене прощатися. Мені хочеться плакати», - поділився з журналістами каналу «Україна» Євген Комаровський.

Змусити плакати лікаря можуть декілька речей:

«Болем складно, а ось емоціями, дітьми, смертю довести до сліз – легко. Я такий, вразливий. Весь час мучишся, не спиш, переживаєш. І тому єдиний шанс – виїхати з близькими друзями на риболовлю і мучити рибу», - говорить Комаровський.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Лікар Комаровський розповів, скільки коштує його прийом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.09.2021 481
Еще материалы раздела «Суспільство»