НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
06.10.2021 1144

У шоу «МАСКА» з'явиться герой, зроблений за малюнком дитини

Канал «Україна» продовжує розкривати таємниці нового сезону шоу-детектива «МАСКА», прем'єра якого відбудеться 23 жовтня о 21:00. Художниця з костюмів проєкту Леся Патока розповіла про незвичайного персонажа – Пальчику, ескіз якого створила дитина.

Наприкінці першого сезону шоу канал «Україна» оголосив конкурс дитячого малюнка. До редакції програми надійшло понад 1000 листів з ескізами майбутніх масок. Після тижня палких дискусій всередині команди, новим героєм другого сезону грандіозного шоу стала маска на ім’я Пальчика.

«Я просто в захваті від такої ідеї! І хоча ми перемалювали малюнок на ескіз, створюємо нашу Пальчику, зберігаючи всі пропорції і деталі автора. Наприклад, на початковому ескізі одна рука маски тонша а інша – ширша, саме так це і буде виглядати», – розповіла художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока.

Створив унікальний персонаж справжній шанувальник шоу-детектива «МАСКА», 8-річний Єлисей Маркішев із Києва.

«У пост-шоу «МАСКА» я почув, як Володимир Остапчук запропонував всім надіслати свої ескізи. Сказав дорослим: «Малюйте разом з дітьми. Ми запускаємо кастинг». І ось ми відправили малюнки, і виграв мій костюм Пальчики. Мені навіть прислали повідомлення про те, що мої костюми найяскравіші. Правда, взяли тільки Пальчику – вона краще за всіх підійшла для шоу, – розповів творець Пальчики Єлисей Маркішев. – Мені дуже сподобалося втілення мого малюнка – всі-всі деталі!»

Хлопець зізнається – творці шоу повністю передали його задумку, а ось ім'я маски трохи переплутали – Володимир Остапчук прочитав його, зробивши наголос на передостанній склад замість першого, але так костюм став ще більш цікавішим.

Як повідомлялось раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer.

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «МАСКА» з'явиться герой, зроблений за малюнком дитини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
06.10.2021 1144
Еще материалы раздела «Дозвілля»