НОВИНИ ДНЯ: Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
18.10.2021 1146

16-річний одесит став переможцем суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!»

У суперфіналі грандіозного вокального шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» наймасштабніше зіркове журі на чолі з Наталею Могилевською визначило ім'я переможця сезону. Головний приз проєкту – ПІВМІЛЬЙОНА гривень отримав талановитий хлопець з Одеси – Муаяд Абдельрахім.

Сьогодні в ефірі каналу «Україна» пройшов суперфінал наймасштабнішого талант-шоу «Співають всі!» Проєкт об'єднав 100 зірок, які протягом восьми тижнів обирали найталановитіших українців, гідних боротьби за головний приз шоу – 500 тисяч гривень. Так, у фіналі глядачі побачили приголомшливі виступи 14-ти учасників.

Наприкінці випуску на сцені залишилось три найсильніших конкурсанта, серед яких 30-річна киянка ODARA, дружина відомого музиканта і композитора Євгена Хмари, 16-річний Муаяд Абдельрахім із Одеси і 39-річний бариста зі Львова Ескен Зова. Учасники зійшлися в останньому вокальному поєдинку, після чого стало зрозуміло – головний приз і почесне звання переможця першого сезону суперпопулярного шоу «Співають всі!» отримав талановитий юнак Муаяд Абдельрахім.

«Я вдячний проєкту, адже він розкрив мене і мій потенціал. Я дуже щасливий і хочу висловити подяку кожній людині, яка мене підтримувала, – ділиться переможець шоу «Співають всі!» каналу «Україна» Муаяд Абдельрахім. – Перемога в шоу – це великий крок вперед і величезний поштовх. Чомусь я впевнений, що цей проєкт мені дуже допоможе в подальшому становленні. Зі свого боку, можу точно сказати – я працюватиму ще більше, ставатиму кращим і в жодному разі не залишу цю справу».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться всі випуски шоу «Співають всі!» ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
16-річний одесит став переможцем суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
18.10.2021 1146
Еще материалы раздела «Дозвілля»