НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
20.10.2021 1458

Ведуча програми «Ранок з Україною» Марія Мельник повідомила про поповнення у родині

Відома білявка, ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», Марія Мельник поділилась з прихильниками гарною новиною – у новий дім вони з чоловіком будуть заїжджати не самі.

Навесні Марія Мельник повідомила про те, що вони з чоловіком Віктором Колотухою придбали нове сімейне гніздечко і зовсім скоро переїдуть у свій будинок у Києві. Наразі, за словами телезірки, вони облаштовують оселю, та за цей час їхня сім’я збільшилась на одного члена.

«Вона мене знайшла. Хотіла йти до притулку для тварин і шукати у новий дім маленьке щастя, але воно, точніше вона, сама знайшла нас, – написала ведуча каналу «Україна» Марія Мельник у своєму Інстаграм. – Вчора ввечері це маленьке диво відчайдушно залазило під нашу машину. Ми прибирали її з-під колес, а вона знову поверталась. Така маленька і самотня, отже вибору у нас просто не було! Адже ці очі дивились із такою надією. Тож у нас новий член сім’ї! Породи благородна дворняжка».

Кличку нового члена родини Марія Мельник поки не називає, а от до ветеринара сіру красуню вже зводила. Ведуча розповіла, що маленька кішечка здорова і дуже любить гратись з людьми.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча програми «Ранок з Україною» Марія Мельник повідомила про поповнення у родині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
20.10.2021 1458
Еще материалы раздела «Дозвілля»