<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
08.12.2021 1421

«Це неповага!»: у шоу «МАСКА» DZIDZIO обурився через учасницю і попросив вигнати її завчасно

Сьомий випуск другого сезону гіпершоу «МАСКА» шанувальники вже назвали найскандальнішим. А все через витівки героїв і зіркових детективів в ефірі каналу «Україна». Не став відставати і приголомшливий Скандал. Які загадки та сюрпризи залишила зірка під маскою своїм зірковим колегам і чому лише Оля Полякова стала на її бік?

В ефірі суперпопулярного шоу «МАСКА» провокаційний та епатажний Скандал виконав пісню «Зима в сердце» гурту «Гости из Будущего», а завершивши співати, зник зі сцени. Щоправда, учасниця залишила чорну скриньку, в якій завчасно приховала підказку про себе. На такий хід детективи відреагували не дуже позитивно.

«І це що – повага до глядачів? До детективів? Що взагалі коїться?» – обурився зірковий детектив проєкту DZIDZIO.

У чорній скрині Скандал залишив лише одну річ – портрет султана із серіалу «Величне століття. Роксолана». Так, за словами експертів, під маскою можуть ховатись акторки Ольга Сумська чи Ксенія Мішина, співачки Ані Лорак або MARUV.

Під час голосування героїня також не з’явилась на сцені шоу. Замість неї бодігарди знову винесли скриню.

«Я взагалі не розумію, що це за номер? Така неповага! Скандал просто плюнула на нас! Але ж правила – є правила! Якщо я не хочу за неї голосувати і треба буде зняти маску, як бути? Розкриваємо Скандал!» – прокоментував DZIDZIO в ефірі каналу «Україна».

Відкривши ящик, детективи побачили напис: «Я у залі» й почали ретельно шукати героїню – усі, окрім Андрія Данилка: «Я ж нічого не бачу, продюсери, видайте мені бінокль! Де Скандал? Ану йди сюди! От не розумію, чому саме я маю бути Шерлоком Холмсом? Наче я вівчарка… Олю, знайди вже той Скандал, адже тобі краще знайоме це слово».

Як би не намагались детективи, відшукати учасницю їм не вдалось. Але перед голосуванням Оля Полякова таки звернулася до глядачів і попросила не слухати DZIDZIO, адже основна суть будь-якого скандалу – епатувати. І глядачам скоріш за все сподобалась гра у хованки, тож вони підтримали маску. А чи вдасться Скандалу дійти до фіналу – стане відомо зовсім скоро!

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це неповага!»: у шоу «МАСКА» DZIDZIO обурився через учасницю і попросив вигнати її завчасно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
08.12.2021 1421
Еще материалы раздела «Дозвілля»