<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.02.2022 1751

Українець голими руками зупиняв колону ворожої техніки

Після вторгнення російських ворожих військ на територію України багато наших співвітчизників кинулися боронити рідну землю. Один з таких - чоловік, який голіруч кинувся зупиняти ворожу техніку.

Відео відчайдушного вчинку з'явилося в мережі.

На кадрах видно, що чоловік став на шляху колони російських броньовиків із маркуванням "Z" і намагається її зупинити.

Де саме це відбувалося, не повідомляється.

Проте техніку з маркуванням Z в перший день атаки російських військ бачили в Херсонській області. Там ворог намагався прорватися з боку тимчасово окупованого Криму.

Раніше ми писали також про героя українського матроса, який пожертвував своїм життям, аби підірвати міст в Генічеську, щоб не дати ворогові пройти.

Також повідомлялося, як власноруч зробити коктейль "Молотова".

Оценка материала:

5.00 / 2
Українець голими руками зупиняв колону ворожої техніки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.02.2022 1751
Еще материалы раздела «Суспільство»