<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.02.2022 935

"Дегуманізація українців". Росія планує масштабну провокацію, - Кулеба

В ході вторгнення Росії в Україну готується масштабна провокація для того, щоб звинуватити українців у нелюдських діях. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба попередив, що не варто вірити фейкам.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Twitter.

"За даними розвідки, Російська Федерація планує масштабну провокацію з метою "дегуманізації" українців, звинувачення України в нібито нелюдських діях. Не ведіться на фейки. Україна захищає свою землю у справедливій захисній війні. На відміну від РФ, ми не цілимося в дитячі садки і цивільних", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові касетними ракетами обстріляли злітну смугу, в результаті інциденту поранено трьох курсантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Дегуманізація українців". Росія планує масштабну провокацію, - Кулеба 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.02.2022 935
Еще материалы раздела «Суспільство»