<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2022 3303

"Горіть в пеклі!" Чернігівці оригінально "привітали" окупантів, замінивши дорожні вказівники

Після заклику Укравтодору демонтувати дорожні знаки, аби збити ворога з пантелику, і завадити йому орієнтуватися на місцевості, багато українців долучилися до зняття вказівників. А от мешканці Семенівки, що на Чернігівщини вирішили проявити оригінальність.

Про це повідомив у Facebook міський голова Сергій Деденко. Пише rbc.ua.

Такий своєрідний привіт ворогові передали мешканці села Семенівка. Тепер на місці вказівників чіткий напрям для окупантів.

"Ми продовжуємо працювати 24 години на добу. Формуємо резерв палива та продуктів харчування. В громаді демонтовані вказівні знаки. В комендантську годину патрулюємо місто, бажаючих працювати в громадському формуванні все більше і більше. Припинені поодинокі випадки мародерства.

В разі руху колон ворога не виходьте на вулицю! Не спілкуйтесь з незнайомцями. Не будьте самі. Перемога буде за нами", - говориться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Горіть в пеклі!" Чернігівці оригінально "привітали" окупантів, замінивши дорожні вказівники 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2022 3303
Еще материалы раздела «Суспільство»