<
НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 13-19 травня 2024 року  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  Митрополит Епіфаній пояснив, чи можна радіти під час війни  Очікування та реальність у магазинах: що варто знати споживачам при покупці продуктів на вагу  Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня  РФ скидає бомби на власну територію: розвідка Британії назвала причинивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.03.2022 2625

Використання держслужбовцями фрази про «рускій корабль» не є порушенням

Національне агентство України з питань державної служби заявляє, що використання відомої фрази прикордонників з острова Зміїний про "рускій корабль" не порушує етичний кодекс державного службовця.

Як передає Укрінформ, про це НАДС повідомляє у Фейсбуці.

"Всесвітньо відома фраза прикордонників з о. Зміїний, яка стала девізом українців у боротьбі з окупантами, не є порушенням Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування", - ідеться у повідомленні.

Водночас у НАДС зауважили, що в усьому важлива міра.

Як повідомляв Укрінформ, ужгородський школяр Андріан Бреза створив анімацію, в якій обіграв легендарну фразу, що стала символом війни з Росією про "рускій воєнний корабль".

Оценка материала:

5.00 / 2
Використання держслужбовцями фрази про «рускій корабль» не є порушенням 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.03.2022 2625
Еще материалы раздела «Суспільство»