НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 1429

Від заморозків до +41 градуса: яка погода буде в Україні у липні

У липні в Україні очікуються погодні гойдалки - від нічних заморозків до спеки у +41 градус.

Прогноз погоди на липень опублікував Укргідрометеоцентр.

Синоптики зазначають, що найхолоднішим регіоном України стануть Карпати, де вночі стовпчики термометрів можуть опуститися від позначки -1 градус.

Не виключені заморозки і на інших територіях країни – якщо у південних областях температура повітря може досягати близько 10 градусів тепла, то на заході, півночі та сході – від +1 до +9.

Абсолютний максимум температури у липні становить +34...+39 градусів, за винятком Криму, де стовпчики можуть показати до +41. У гірських районах синоптики прогнозують від 26 до 33 градусів.

Найбільша кількість опадів очікується у Карпатах, а також у північних, західних регіонах та Вінницькій області.

"Середня місячна температура повітря передбачається 21-26 градусів тепла. У Карпатах - 17-19 градусів, що на 1,5-2 градуси вище за норму", - додали синоптики Укргідрометеоцентру у прогнозі погоди на липень.

Раніше ми розповідали, якою буде погода у Києві у липні та серпні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від заморозків до +41 градуса: яка погода буде в Україні у липні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 1429
Еще материалы раздела «Суспільство»