<
НОВИНИ ДНЯ: Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.06.2022 1767

Стало відомо, звідки було запущено ракети по Кременчуку

Ракетний удар по Кременчуку (Полтавська область) було завдано з території Курської області Російської Федерації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook командування Військово-повітряних сил ЗСУ.

"У торгово-розважальний центр в місті Кременчук російські окупанти влучили ракетами Х-22, випущених з дальніх бомбардувальників Ту-22 М3. Літаки рашистів злетіли з аеродрому Шайковка, а пуски здійснювалися з Курської області", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на вечір 27 червня відомо про загибель не менше 10 осіб, які на момент ракетного удару перебували в торговому центрі. Ще близько 40 поранені.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, загалом по Кременчуку вдарили двома ракетами, друга влучила в стадіон.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, звідки було запущено ракети по Кременчуку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.06.2022 1767
Еще материалы раздела «Суспільство»