<
НОВИНИ ДНЯ: Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктаторавсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
29.09.2010 16:27 16125

Компанія «Скандинавія» має честь запросити Вас на ІV міжнародний круглий стіл на тему: «Тенденції рибного ринку України у 2010 -2011 роках»

Компанія «Скандинавія» має честь запросити Вас на ІV міжнародний круглий стіл на тему: «Тенденції рибного ринку України у 2010 -2011 роках».  

 

Який відбудеться 1 жовтня 2010 р. о 9:30 у готелі «ІnterСontinental Kiev» (вул. Житомирська, 2А)

за участю:

- Міністра аграрної політики України Миколи Присяжнюка;

- Президента Української спілки промисловців та підприємців Анатолія Кінаха;

- Голови Державної митної служби України Ігоря Калєтніка;

- Голови Державного комітету ветеринарної медицини Івана Бісюка;

- Президента компанії «Скандинавія» Олени Якіменко

Круглий стіл, який вже став традиційним, цього року присвячений важливим питанням розвитку економіки та зміцненню зовнішньоекономічних зв’язків України. У центрі обговорення - стан та тенденції рибного ринку України:

-          конструктивний діалог між бізнесом і владою щодо наповнення ринку якісною й водночас доступною за ціною продукцією;

-          перспективи для вітчизняних і зарубіжних підприємців щодо спрощення митних процедур;

-          питання кредитування та доступу до фінансових ресурсів

 

Планується обговорити актуальне питання введення змін у процедуру видачі Міністерством аграрної політики України дозволу на ввезення рибної продукції. Адже саме стандартизація та сертифікація захищатиме вітчизняного споживача від неякісної рибної продукції, контрабандних поставок морепродуктів та продуктів так званої «сірої» переробки.

 

Також відбудеться презентація нового проекту логістичного центру «Скандинавія».

 

У круглому столі візьмуть участь провідні експортери морської рибної продукції з США, Канади, Норвегії, Іспанії, В’єтнаму, Ісландії,  Данії; представники посольств США, Канади, Франції, Норвегії, Іспанії та В’єтнаму; банківських та фінансових установ України, страхових компаній, галузевих міністерств та відомств.

Такий діалог на міжнародному рівні необхідний, перш за все, заради споживача, відповідності стандартам якості СОТ та створення європейських правил ведення бізнесу.

 

Організатором круглого столу виступила компанія «Скандинавія», яка працює на ринку більш, ніж 13 років та має авторитет одного з найбільших імпортерів мороженої риби та морепродуктів, як на вітчизняному так і на закордонних ринках.

 

Можливі ексклюзивні коментарі учасників круглого столу за попередньою домовленістю.

Акредитація обов’язкова! Останній термін акредитації – 30 вересня 2010 до 12.00

Заявки на акредитацію надсилайте за адресою: pr@zbank.com.ua

З будь-якими питаннями звертайтеся, будь ласка:

 

Цибульняк Оксана

050 573 74 20

УВАГА! Під час круглого столу здійснюватиметься синхронний переклад іноземних доповідачів. Прохання мати журналістське посвідчення або паспорт для отримання навушників.

 

Оценка материала:

4.00 / 7
Компанія «Скандинавія» має честь запросити Вас на ІV міжнародний круглий стіл на тему: «Тенденції рибного ринку України у 2010 -2011 роках» 4.00 5 7
Прес-релізи / Товари та послуги
29.09.2010 16:27 16125
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.