<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступитивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
22.02.2011 19:39 8030

CITROËN DS4: 500 автомобилей доступны для заказа через Internet

Начиная с 28 февраля и всего в течение нескольких дней жителям Германии, Франции и Швейцарии CITROЁN дарит возможность заказать автомобиль CITROЁN DS4 на странице сайта: www.ds4.citroen.com.

 

Накануне открытия 81го Международного Автосалона в Женеве жители Германии, Франции и Швейцарии получат уникальную возможность заказать новую модель линии DS – CITROËN DS4 и стать первыми обладателями автомобиля. Для заказа CITROЁN представит 5 версий и всего 500 экземпляров. CITROЁN DS4, оснащенный двигателями THP 200 или HDi 160 в паре с шестиступенчатой механической коробкой переключения передач, оборудован в соответствии  со всеми стандартами Créative Technologie. В отделке салона автомобиля использованы материалы высшего качества.
В рамках данного проекта для удобства интернет - пользователей  CITROЁN открывает интерактивную страничку, позволяющую в режиме on-line зарезервировать одну из пяти предложенных версий DS4. После подтверждения заказа  клиент станет одним из первых обладателей автомобиля и получит возможность раньше других оценить динамичность, универсальность и непревзойденные ездовые качества DS4.

Оценка материала:

4.71 / 7
CITROËN DS4: 500 автомобилей доступны для заказа через Internet 4.71 5 7
Прес-релізи / Авторинок
22.02.2011 19:39 8030
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 363
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370