НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві  Дніпро та Запоріжжя: експерт назвав нові загрози для прифронтових міствсі новини дня
29.06.2011 19:30 4569

Бахматюк привлек 600 миллионов долларов кредита

 «Укрлендфарминг», один из крупнейших украинских агрохолдингов, принадлежащих бизнесмену Олегу Бахматюку, привлек пятилетний синдицированный кредит в размере 600 млн долларов.

Кредит привлечен под ставку Libor+8%

«Для аграрного сектора – это очень хорошая, показательная ставка, показывающая его перспективность. Этот кредит значительно улучшает финансовое состояние компании, позволяет рефинансировать более дорогие долги», – сказал Бахматюк, которого цитирует «Интерфакс-Украина».

Лид-менеджером сделки выступила компания «Тройка Диалог». Средства компании предоставили германский Deutsche Bank AG и Сбербанк РФ.

 

Оценка материала:

3.00 / 7
Бахматюк привлек 600 миллионов долларов кредита 3.00 5 7
Бізнес / Ринки та компанії
29.06.2011 19:30 4569
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»