<
НОВИНИ ДНЯ: Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирський  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червні  Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
25.07.2011 11:21 2020

Fitch повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний

Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings вслед за изменением прогноза рейтингов Украины до «позитивного» со «стабильного» соответственно повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний.

Как сообщает «Интерфакс-Украина», пересмотрены прогнозы по долгосрочному рейтингу дефолта эмитента (РДЭ) в иностранной валюте компаниям DTEK Holding Limited, Metinvest B.V. и Kernel Holding SA., холдинговым компаниям украинских ДТЭК, «Метинвест» и «Кернел Груп» соответственно, а также ОАО «Мироновский хлебопродукт» и ее холдинговой компании MHP S.A.

Кроме того, в отношении DTEK Holding Limited и Metinvest B.V. до «позитивного» также был повышен РДЭ в национальной валюте.

Оценка материала:

4.89 / 9
Fitch повысило прогноз по рейтингам пяти украинских компаний 4.89 5 9
Бізнес / Ринки та компанії
25.07.2011 11:21 2020
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»