<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Україна
28.11.2011 18:16 3097

Бывший одесский мэр Гурвиц собрался в парламент

Экс-мэр Одессы Эдуард Гурвиц намерен участвовать в парламентских выборах 2012 года от партии «Фронт перемен».

О намерениях Гурвица сообщила газета «Одесская жизнь» со ссылкой на главу фракции «Фронта перемен» в одесском горсовете Александра Остапенко.

По словам Остапенко, Гурвиц будет баллотироваться по мажоритарному округу в Суворовском районе Одессы.

Ранее в СМИ появилась информация о том, что по этому же округу намерен баллотироваться глава фракции Партии регионов в одесском горсовете Геннадий Труханов.

Эдуард Гурвиц покинул Одессу вскоре после поражения на выборах мэра 31 октября 2010 года. Гурвиц является депутатом одесского горсовета от партии «Фронт перемен», однако он не присутствовал ни на одной сессии.

Оценка материала:

4.86 / 7
Бывший одесский мэр Гурвиц собрался в парламент 4.86 5 7
Політика / Україна
28.11.2011 18:16 3097
Еще материалы раздела «Україна»