<
НОВИНИ ДНЯ: Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"всі новини дня
07.09.2012 15:45 734

ENGARDE підтримує українську науку

Адвокатська фірма ENGARDE підтримала участь українського науковця у міжнародній конференції Європейської лінгвістичної спілки (Societas Linguistica Europaea)

Адвокатська фірма ENGARDE підтримала участь українського науковця у щорічній конференції Європейської лінгвістичної спілки (Societas Linguistica Europaea), що відбулась у Стокгольмі 29 серпня – 1 вересня 2012 року. До спілки входять вчені-мовознавці не лише з Європи, але й з усіх інших континентів. Метою спілки є розвиток наукового вивчення усіх аспектів мови.

Цьогорічна конференція пройшла у 17 секціях, а також було зачитано 5 пленарних доповідей, що забезпечило висвітлення останнього доробку мовознавців у основних галузях лінгвістики.

Україну, серед інших, представив В’ячеслав Гнатюк – менеджер із зв’язків з громадськістю адвокатської фірми ENGARDE та аспірант Мюнхенського університету ім. Людвига-Максиміліана. Він виступив з доповіддю на тему «Вплив регіональної еліти Києва на мовну ситуацію в місті» у якій намагався висвітлити взаємозв’язок політичного життя з розвитком мовної ситуації в місті та країні.

Ірина Назарова, Керуючий партнер Адвокатської фірми ENGARDE, так прокоментувала рішення фірми підтримати участь науковця в міжнародній конференції: «Ми пишаємось тим, що ENGARDE отримала нагоду підтримати українську науку не лише в галузі правознавства, що ми робимо регулярно, а цього разу й у лінгвістиці. Також ми раді тому, що В’ячеслав Гнатюк, наш менеджер зі зв’язків з громадськістю, окрім професійної роботи займається науковою діяльністю і гідно представляє українське мовознавство на міжнародних конференціях».

Оценка материала:

5.00 / 1
ENGARDE підтримує українську науку 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
07.09.2012 15:45 734
Еще материалы раздела «Новини підприємств»