<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні силивсі новини дня
Прес-релізи
Транспорт
09.10.2008 14:37 20916

Wizz Air Hungary открывает рейс Лондон (Лутон) – Киев

8 октября 2008 года, Будапешт, Венгрия – Wizz Air Hungary, наибольший лоу-кост авиаперевозчик в Центральной и Восточной Европе, объявила сегодня об открытии с 17 декабря 2008 года рейса Лондон (Лутон) – Киев (Борисполь).

Wizz Air Hungary станет первым лоу-кост авиаперевозчиком, который соединит Украину с зарубежьем и предложит бюджетные перелеты как украинцам, которые живут, работают или посещают друзей в Великобритании, так и британским туристам и бизнесменам, которым до сих пор приходилось иметь дело с высокими ценами монополистов на данном маршруте.

Сначала перелеты по указанному маршруту будут осуществляться четыре раза в неделю, а с 28 марта 2009 года станут ежедневными.

Билеты на рейс уже в продаже по цене, начиная от 29 фунтов стерлингов или 299 грн (в одну сторону, с учетов всех налогов и сборов). Перелет из Лондона (Лутон) в Киев будет облагаться дополнительным британским государственным налогом в размере 40 фунтов.

«Открытие рейса Лондон-Киев является ключевой вехой авиасоединения между Европой и Украиной, поскольку это будет первый лоу-кост авиаперелет в Украину, – сказал Джон Стефенсон (John Stephenson), Главный коммерческий директор Wizz Air Hungary. – До сих пор это был протекционистский рынок с высокими ценами и отсутствием альтернатив в сфере предоставления услуг. Британские пассажиры уже хорошо знакомы с услугами Wizz Air, поскольку мы осуществляем перелеты из Великобритании по 12 направлениям в Центральной и Восточной Европе. Теперь украинцы также получат свободу выбора и смогут оценить наши низкие цены и надежный сервис на борту нового Airbus A320.

_______________________________

Авиакомпании группы Wizz Air осуществляют пассажирские перевозки на новых самолетах Airbus A320 и предлагают перелеты с Польши, Венгрии, Болгарии, Хорватии и Румынии во множество европейских городов.

За последние 12 месяцев авиакомпании группы перевезли 5,5 млн пассажиров.

Оценка материала:

4.00 / 9
Wizz Air Hungary открывает рейс Лондон (Лутон) – Киев 4.00 5 9
Прес-релізи / Транспорт
09.10.2008 14:37 20916
Еще материалы раздела «Транспорт»
  • Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему

    Хотите выполнять садовые работы быстро, просто и с комфортом? Это несложно: достаточно купить спецтехнику. На рынке есть разные варианты, в том числе бюджетные. Самые популярные — это мототрактор и мотоблок. Оба имеют приемлемую стоимость и по карману среднестатистическому владельцу садового участка. Вопрос только в том, что выбрать. Чтобы это понять, сравним преимущества и недостатки каждого решения по отдельности.

    Транспорт 19.03.2024 260
  • Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню? Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

    Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.

    Транспорт 27.12.2023 314
  • Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів

    Porsche Cayenne E-Hybrid — це не просто автомобіль, це символ стилю, потужності та екологічності. При виборі цієї моделі, варто враховувати декілька ключових факторів, що відповідають вашим потребам та стилю життя.

    Транспорт 11.12.2023 769
  • Пневматичні системи для транспортування зерна Пневматичні системи для транспортування зерна

    Розглядаючи можливості для побудови нової або модернізації існуючої інфраструктури для зберігання та транспортування зерна варто порівняти наявні технічні рішення. На сьогоднішній день використовуються 3 типи транспортування зерна - шнекові, конвеєрні та пневматичні. Інколи в рамках однієї інфраструктури можуть на різних ділянках використовуватись всі три типи. Але для сучасних елеваторів здебільшого використовують саме пневматичні системи.

    Транспорт 27.11.2023 367
  • Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв

    Перед подорожжю платними дорогами Словаччини, українським водіям важливо дізнатися ціну зеленої карти, яка є обов'язковою для міжнародних поїздок. Це дозволить підготуватися до поїздки та уникнути неприємних сюрпризів. У цій статті ми роз'яснимо суть системи оплати доріг у цій країні та надамо корисну інформацію, яка гарантує безпроблемну та приємну поїздку по території Словаччини.

    Транспорт 21.11.2023 522