<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
02.01.2013 14:30 6197

Банки Януковича та Тігіпка інвестували мільйони в залізницю

Регіональні залізниці за результатами тендерів уклали низку угод на кредити на загальну суму 105 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

Як зазначається у повідомленні, ДТГО «Південно-Західна залізниця» взяло однорічний кредит на 25 млн грн під 21% у ПАТ «Всеукраїнський Банк Розвитку» Олександра Януковича. Застава склала 500%, вартість обслуговування кредиту - 26,25 млн грн.

Єдиним конкурентом був російський «Альфа-банк».

Також банк Януковича надав трирічний кредит у розмірі 40 млн грн. ДП «Південна залізниця» під 23% річних. Вартість обслуговування кредиту склала 27,60 млн грн. Єдиним конкурентом був державний «Укрексімбанк».

Ще один доларовий кредит, еквівалентний 40 млн грн, «Південна залізниця» взяла у ПАТ «ТАСкомбанк» Сергія Тігіпка. Вартість обслуговування кредиту склала 1,82 млн, що еквівалентно 12% річних. Єдиним конкурентом був «Всеукраїнський Банк Розвитку».

Оценка материала:

5.00 / 1
Банки Януковича та Тігіпка інвестували мільйони в залізницю 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
02.01.2013 14:30 6197
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»