<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.01.2013 9213

Мінекономіки готується до дефолту

У Міністерстві економіки створена закрита робоча група, щодо напрацювання плану заходів в країні у разі неможливості виплатити зовнішньоекономічні зобов’язання.

Про це повідомило джерело в Кабінеті Міністрів України.

«Це закрита робоча група про яку не розголошувалось. Її основна функція – напрацювати план заходів, якщо країна буде не в змозі виплатити зовнішні кредити», - повідомило джерело.

За словами співрозмовника, групу очолив міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов. Джерело додало, що до її складу увійшов голова Нацбанку Ігор Соркін, голова бюджетного комітету ВР Євген Гєллєр, міністр доходів та зборів Олександр Клименко та видатні українські економісти.

Разом із тим, інформаційна агенція УНН поки що чекає відповідь на офіційний запит від Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, 8 грудня 2012 року перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова повідомила, що держава має повернути у 2013 році 117 млрд грн зовнішніх запозичень (майже третина бюджету країни).

Оценка материала:

5.00 / 2
Мінекономіки готується до дефолту 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
16.01.2013 9213
Еще материалы раздела «Економіка»