<
НОВИНИ ДНЯ: Гуляш зі свинячого серця: бюджетний рецепт смачної гарячої страви  Преображення Господнє 2024 року: дата за новим календарем, традиції, що не можна робити  Прогноз погоди в Україні на 7 липня і наступний тиждень   У США анонсували нову інформацію щодо постачання Україні F-16  Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру  Екстремальна погода: в Україні очікується тиждень рекордної спеки вище +40  "Путін висунув жорстку вимогу щодо захоплення нових територій": генерал Маломуж розкрив деталівсі новини дня
06.02.2013 1253

Shell розповів, чому засекретив угоду з Україною

Угода про розподіл продукції (УРП) з компанією Shell засекречена, бо Україні ще потрібно провести переговори про УРП з іншими компаніями.

Про це заявив директор компанії Shell в Україні Грехем Тайлі в інтерв’ю програмі Тендер News на каналі ТВі.

«На жаль, я не можу коментувати подробиці Угоди про розподіл продукції. Існує дуже хороша причина, чому ця інформація є конфіденційною. Не забувайте, Україні ще потрібно провести переговори про УРП з іншими компаніями – такими, як Chevron і Exxon», - зазначив Тайлі.

За його словами, якби всі ці деталі були розголошені публічно, то це поставило б Україну в невигідне становище.

Shell та Сhevron будуть видобувати газ не самі, а з українськими партнерами - спільними підприємствами, створеними НАК "Надра України" (90%) та маловідомою компанією "СПК-геосервіс" (10%).

Для цього «Надра України» і «СПК-геосервіс» утворили компанії - ТОВ «Надра Юзівська» та ТОВ «Надра Олеська». Саме з цими фірмами ділитимуть гроші та газ транснаціональні корпорації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Shell розповів, чому засекретив угоду з Україною 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
06.02.2013 1253
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»