НОВИНИ ДНЯ: Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготуваннявсі новини дня
19.02.2013 17:50 1911

Шустер переходить на «Інтер»

З метою розвитку політичного мовлення керівництво телеканалу «Інтер» запропонувало співпрацю Савіку Шустеру.

Заміна проекту «Справедливість» проектом Савіка Шустера «Шустер Live», пояснюється необхідністю підвищення рейтингів політичного мовлення.

Євген Кисельов, який відповідає за політичне мовлення на «Інтері», зазначив: «На сьогоднішній день програма Савіка Шустера - найпопулярніший політичний формат ток-шоу в країні і його вихід на «Інтері» дозволить суттєво зміцнити позиції телеканалу».

Перша програма «Шустер Live» вийде на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 22 лютого 2013 року о 20.30.

Коментуючи свій перехід на «Інтер», Савік Шустер сказав: «Інтер» - лідер телевізійного ринку, і вихід «Шустер Live» на «Інтері» дозволить суттєво розширити аудиторію програми".

Попри зміни у сітці мовлення «Інтера», ведуча Анна Безулик залишиться працювати на телеканалі. Коментуючи прийняті рішення, Безулик зауважила: «Це рішення у компетенції керівництва каналу. Я та моя група отримали пропозицію щодо роботи на телеканалі, і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру».

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Шустер переходить на «Інтер» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
19.02.2013 17:50 1911
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»