<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.12.2007 20:49 38754

Прес-реліз дилера Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep та Dodge

Офіційний дилер автомобілів Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep та Dodge, що входить в Корпорацію УкрАВТО, СП «Автомобільний Дім Україна» 6 грудня провів зустріч з представниками ЗМІ з метою ознайомлення ЗМІ та споживачів з підприємством, його роботою, перспективами розвитку, планами на новій рік, пріоритетними напрямками розвитку, а також про переваги купівлі автомобіля у офіційного дилера.

У прес-конференції прийняли участь Прібитков Олександр Валерійович - директор Автомобільного Дому Україна, Ганжа Олександр Борисович - заступник  директора з продажу та Вільдермут Володимир Володимирович - заступник  директора з виробництва.

Про роботу підприємства, напрямки розвитку, які спрямовані на впровадження та підтримку дисконтних програм та програм лояльності для клієнтів розповів Олександр Валерійович Прібитков: « Довгий час ми залишаємося лідерами з продажу та сервісного обслуговування автомобілів преміум-класу на ринку Києва та області. Ми максимально спрямовуємо наші зусилля на введення нових програм, які б допомагали нашим клієнтам відчувати істиний сервіс на найвищому рівні. Купівля автомобіля у офіційного дилера гаранує безпеку та якість авто, можливість гарантійного обслуговування на будь-якій станції технічного обслуговування у всій дилерській мережі ДаймлерАГ».

Окреме місце в доповіді Прібитков Олександр Валерійович приділив про введення постанови, щодо гарантійного обслуговування на автомобілі Mercedes-Benz, придбані в неофіційній мережі:   «Нещодавно було прийнято постанову про заборону  придбання гарантії на автомобілі Mercedes-Benz, які було куплено в неофіційній мережі. Згідно неї покупець автомобілю змушений обирати: чи купити автомобіль дешевше в неофіційній мережі  і не мати права гарантії (тобто купувати запчастини за власний кошт і оплачувати роботи з заміни та ремонту) чи придбати авто від виробника, який гарантує якість авто та бере на себе зобов‘язання із забезпечення гарантійного обслуговування».
 

Продаж автомобілів 

Одним із основних напрямків діяльності Автомобільного Дому Україна – є продаж автомобілів Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep та Dodge.

Щодо продажу автомобілів, планів з продажу, перспектив розвитку повідомив Ганжа Олександр Борисович: «Щорічно план продажу автомобілів збільшується на 20%,  що є суттєвим показником нашого безперечного лідерства в сегменті автомобілів преміум-класу і найкращим доказом росту підприємств і кола клієнтів, які нам довіряють. Автомобільний Дім Україна є лідером з продажу автомобілів Mercedes-Ben на ринку Києва та регіону. Станом на минулий рік продажі нашої компанії складали 30 % від загальної кількості проданих автомобілів  Mercedes-Benz в Україні всіх дилерських підриємств. Щодо лідера з продажу за 2007 рік – ним став Mercedes-Benz S класс (W221).

Іншим напрямком продажу Автомобільного Дому Україна є група американських авто Chrysler, Jeep та  Dodge від Chrysler LLC. Цей концерн є лідером із випуску концепт-карів і постійно поновлює і розширює модельні ряди своїх авто. Презентований минулого року Dodge Caliber вже другий рік поспіль не залишає сходинки «лідера продажів». Цього року на Столичному Автошоу-2007 відвідувачам був презентований Chrysler Sebring, а із наступного року в нашому салоні можна придбати нещодавно презентований концерном ChryslerLLC Dodge Journey. Таким чином, Автомобільний Дім Україна задовольняє потреби і забаганки своїх клієнтів бути першими і почувати себе найкращими.»

 

Сервісне обслуговування 

Станція технічного обслуговування Автомобільного Дому Україна – найкрупніша в Україні СТО з ремонту автомобілів Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep та Dodge. Спеціалізується на всіх видах сервісних робіт. Оснащена високотехнологічним обладнанням, згідно стандартів Daimler AG

Про особливості сервісного ремонту, центру кузовних робіт, продаж запчастин та аксесуарів, а також про реконструкцію, яка триває протягом 2006-2007 років повідомив Вільдермут Володимир Володимирович. «У розумінні кожного з нас сервіс високого рівня — дбайливий сервіс. До такого рівня сервісу ми не прагнемо, ми його надаємо: багаторічний досвід, сучасне технічне устаткування (більше 54 робочих постів), наявність кваліфікованої і злагодженої команди фахівців, постійна орієнтованість на клієнта, і це тільки частина з того, що ми готові запропонувати нашим клієнтам. Всі сервісні роботи здійснюються нами в строгій відповідності із стандартами і розпорядженнями концерну DaіmlerAG.

На даний момент сервісний центр Автомобільного Дому Україна забезпечую повний спектр сервісних послуг.

Різноманітні програми лояльності для клієнтів (24-годинний сервіс, MercedesCard, МБ-Талон, автомобіль на прокат, аеропорт сервіс і т.д.)

Через 120% завантаження сервісного центру, керівництвом було прийняте рішення про збільшення робочих місць і цеху з ремонту автомобілів. На кінець 2008 року ми плануємо завершити реконструкцію. Новий сервісний центр буде розділено на окремі сервісні зони ремонту автомобілів Mercedes-Benz та сервісну зону Chrysler, Jeep  та Dodge. Високотехнологічне обладнання, 44 робочих місць для ремонту автомобілів максимально зменшать строк виконання сервісних робіт», – сказав у своій доповіді  Вільдермут Володимир Володимирович.

 

Довідкова інформація 

Історія  Автомобільного Дому Україна

 

 В 1993 році  на базі одного з найбільших сервісних центрів України створено спільне підприємство «Автомобільний Дім Україна». Компанія отримує статус офіційного дистриб'ютора легкових автомобілів Mercedes-Benz. 

 

4 червня 1997 року «Автомобільний Дім Україна», в результаті тривалої і успішної роботи на українському ринку, отримує статус Генерального представництва концерну Daimler - Benz AG по легковим автомобілям Mercedes-Benz, а з жовтня 1997  року підприємство стає Генеральним представником вантажних автомобілів і мікроавтобусів Mercedes-Benz. У цьому ж році будується новий сервісний центр по обслуговуванню вантажних автомобілів, автобусів і мікроавтобусів площею 1950 м2;

 

1998 рік -  завдяки злиттю Daimler-Benz AG і Chrysler Corporation компанія «Автомобільний Дім Україна» приймає статус Генерального представника DaimlerChrysler AG в Україні.

 

 2001 - внаслідок розділення оптових і роздрібних продажів — «Автомобільний Дім Україна» стає офіційним дилером

 

2002 - "Автомобільний Дім Україна" отримує статус офіційного дилера по брендам Chrysler/Jeep і відкриває власний Учбовий центр по підготовці кадрів для підприємства.

2003 - в листопаді був відкритий найбільший в Східній Європі автосалон площею 3600 м2, де представлені бренди Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge. 

 

 «Автомобільний Дім Україна» сьогодні:

 

- Територія автомобільного центру — 12 га;

- Площа автосалону — 3600 м2 ;

- Площа СТО і складу запчастин — 9200 м2;

 

 На даний момент на підприємстві працюють 320 співробітників.   «Автомобільний Дім Україна» надає велике значення кваліфікації персоналу. На базі компанії був створений технічний центр, де на постійній основі проводиться навчання механіків, працівників складу запасних частин і співробітників, логістів, а також співробітників дилерських підприємств. Навчання проводять українські і німецькі фахівці. Також, Співробітники «Автомобільного Дому  Україна» проходять регулярні стажування у російських та німецьких колег.

Оценка материала:

3.00 / 5
Прес-реліз дилера Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep та Dodge 3.00 5 5
Прес-релізи / Інше
07.12.2007 20:49 38754
Еще материалы раздела «Інше»