<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869

Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики

Народна мудрість говорить: в успіху чоловіка чимала заслуга його дружини. Контракти задалися питанням: хто вони, ці жінки, з якими беруть шлюб майбутні президенти, прем’єри, депутати? Може, когось зібрані нами історії наштовхнуть на думку, як виростити «в домашніх умовах» успішного чоловіка.

Ольга Тягнибок: лікар і берегиня традицій

wife_5

Дружина Олега Тягнибока і мати трьох його дітей Ольга (у дівоцтві — Демчишин) за професією — лікар-епідеміолог (нагадаємо, сам Олег також закінчив медінститут). Народилася на Львівщині, у сім’ї інженерів. Як ідеться на офіційному сайті Олега Тягнибока, «патріотизм і любов до рідної землі завжди жили в її родині». Наприклад, дід Олі — Лев Демчишин — був директором сільської школи. За часів радянської окупації чим міг допомагав українським партизанам. За зв’язки з УПА, які не були доведені, родину вивезли до Сибіру. Ольга говорить, що в них з Олегом завжди було багато спільного, зокрема — їхні сімейні традиції: «Коли вже після закінчення медінституту я увійшла в сім’ю Олега — була здивована, що в когось ще схожі традиції. Не потрібно було звикати або переучуватися». Над ліжечками дітей Ольги й Олега ніколи не висіли Міккі-Мауси, а тільки портрети Степана Бандери, Івана Франка та Тараса Шевченко. Це свідомий вибір батьків, які навчають дітей бути патріотами, прищеплюють любов до української пісні.

Оценка материала:

5.00 / 7
Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики 5.00 5 7
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869
Еще материалы раздела «Україна»